Kamers

We hebben drie gastenkamers genoemd naar onze drie ondertussen volwassen kinderen; Arnaud onze oudste zoon en Louise en Julien, onze tweeling.

  • Kamer Arnaud: kamer met zicht op de tuin, bureau en zithoekje, 2-persoons boxspring,
  • Kamer Julien: kamer aan de voorzijde met zicht op de polders, zithoekje, 2-persoons boxspring
  • Kamer Louise: kamer aan de voorzijde met zicht op de polders,  2x 1-persoons boxspring. De bedden worden op aanvraag samen geplaatst.
 

Elke kamer heeft een eigen badkamer met douche, bad- en bedlinnen vervaardigd in West-Vlaanderen, Marie-Stella-Maris luxe verzorgingsproducten,  een haardroger, en digitale tv. Alle kamers hebben elektrisch bedienbare rolluiken. Wi-Fi is zowel binnenshuis als in de tuin beschikbaar en wordt gratis aangeboden

Ontbijt

Elke ochtend tussen 9u en 10u kan u beneden genieten van een uitgebreid en gevarieerd ontbijt met streekproducten.

Het bestaat onder andere uit broodjes, vers fruitsap, assortiment kaas,  confituur, yoghurt, fruitsalade, croissants, eieren van de boer zijn kippen en zoete verwennerijen. Het (h)eerlijke ontbijt bestaat uit zoveel mogelijk bio streekproducten. Allergene en glutenvrije producten zijn op aanvraag te verkrijgen. Zodra de ochtendzon warm genoeg is, kunnen onze gasten genieten van het ontbijt op het terras.

Attenties bij uw aankomst

Graag nog een kleine attentie op de kamer zoals een bloemetje, fles wijn of champagne of een heerlijke doos Belgische chocolade? Wij kunnen ervoor zorgen dat het door u aangevraagde item op de kamer ligt bij aankomst.

Lekker ontspannen

Ontspannen kan u in de zithoek beneden met een streekbiertje, een lekkere kop koffie of thee, een bio smoothie of een ander drankje uit onze honesty bar of op ons zonneterras.  Zoals de naam al doet vermoeden, noteert u gewoon wat u heeft geconsumeerd.
Afrekenen gebeurt bij vertrek .
We vragen vriendelijk  om geen eigen drankjes en/of hapjes mee te brengen en te verbruiken in  onze B&B. 

Ook nog …

Bent u op zoek naar een locatie voor een teambuilding of een kleine vergadering met overnachting? Dan kunnen we u ook hiermee helpen. Onze ontbijtruimte wordt dan een vergaderruimte. We voorzien indien gewenst ’s middags een broodjeslunch. Neem gerust contact op indien u meer info wenst.

Een picknick nodig om mee te nemen als u gaat fietsen of wandelen? Geen probleem, we zorgen voor de broodjes en drankjes.

Indien u ‘s avonds graag bij ons iets eet, kunnen we een kleine, beperkte kaart* voorstellen.
Deze varieert regelmatig en is enkel beschikbaar indien dit vooraf gevraagd wordt bij het maken van de reservering *(salade, croques, ovenschotel of huisgemaakte soep)

Wenst u met de wagen naar een restaurant in de omgeving gebracht te worden, kunnen we u hiermee ook helpen (gratis binnen een straal van 3 km).

We hebben een motor- en fietsen garage ter beschikking voor het parkeren van uw 2-wieler, het opladen van uw e-bike en reparatiemateriaal ter beschikking voor kleine herstellingen.

Blijft u een aantal nachten en heeft u iets te wassen, dan kunnen we dit eveneens voor u verzorgen.

Er is ook plaats in onze koelkast indien u graag iets koel bewaard.-